Google AdWords

Google AdWords este un serviciu de publicitate (cu plata) pe internet, care permite afisarea de reclame (text, imagine, video). Google AdWords

Pentru transmiterea acestor reclame sunt folosite pagini web ale retelei Google si ale partenerilor sai.
Intrucat motorul Google este folosit (la noi in tara) de catre 97,7% dintre cei care fac cautari pe internet, vine firesc ca si tu sa te orientezi spre a utiliza aceasta unealta extrem de folositoare a internet marketingului.

Avantajele promovarii prin Google Adwords

Beneficiile promovarii prin AdWords sunt nenumarate. Mai jos le avem pe cele mai importante:

  1. Atragi Utilizatorii Potriviti la Momentul Potrivit, adica chiar atunci cand acestia cauta produsele sau serviciile pe care le oferi.
  2. Indiferent daca obiectivul tau este cresterea numarului de vizitatori pe site, cel al vanzarilor sau o campanie de imagine mai activa pe internet, aceasta este cea mai buna platforma de publicitate.
  3. AdWords este Masurabil, deci vei sti mereu unde s-au dus banii, care este randamentul investitiei (ROI) si mai ales, ce trebuie optimizat in campanie.
  4. Este extrem de Rentabil si Flexibil in comparatie cu alte metode de promovare.Platesti doar atunci cand cineva da click pe reclama ta. Acest lucru este extrem de eficient la nivel de imagine, deoarece chiar daca nu apare click-ul, este foarte posibil ca anuntul tau sa fie vazut iar ulterior sa atragi mai usor acel potential client. Poti sa stabilesti suma exacta ce se va cheltui la nivel de luna si implicit de zi. Extrem de important este ca daca vei lucra cu profesionisti, datorita optimizarii, in timp costul per click (CPC) se va diminua desi numarul de vizite va creste. Bani mai putini, trafic mai mare!
  5. Publicitatea este extrem de bine tintita, la nivel geografic, de limba, de timp, de dispozitiv.
  6. Face posibila Retargetarea sau altfel zis, Remarketing-ul. Pe scurt este vorba de afisarea de reclame pe site-urile vizitate de cei care au vizitat in trecut si site-ul tau, indiferent de modul in care au ajuns acestia acolo. Aceasta ajuta la accelerarea deciziei acestor vizitatori de a cumpara produse sau de a apela la serviciile tale.
  7. Campania de promovare poate fi oprita si repornita oricand, fara costuri suplimentare.

Contacteaza-ne pentru a aplica si la cazul tau particular Google AdWords.