Social Media Marketing

In cadrul acestei activitati urmarim atragerea de trafic pe site-ul clientului folosind platformele de social media.
Campaniile de social media isi centreza efortul pe crearea si transmiterea de continut care sa atraga atentia si sa duca la retransmiterea lui (Share) prin intermediul retelelor sociale.

Exista o serie de canale specifice pe care le folosim in functie de specificul activitatii clientului: Facebook, LinkedIn, Google+, Twitter, Instagram, Slideshare, Foursquare, YouTube etc.

Avantajele Social Media Marketing

Beneficiile pentru care trebuie sa folosesti serviciile noastre de Social Media Marketing, sunt:

  1. Este foarte buna modalitate de a-ti creste imaginea afacerii tale. Fiecare canal de social media este o oportunitate ce trebuie exploatata, doar ca trebuie folosita considerand specificul acelui canal. Cu alte cuvinte, nu comunici pe LinkedIn ca si pe Facebook (spre exemplu).
  2. Ai sanse suplimentare de a converti (de a transforma vizitatorii in cumparatori). Fiecare postare si share-uire a unui articol de blog, imagine, clip video etc. aduce cu sine posibilitatea ca cineva sa reactioneze si in final sa cumpere ceea ce tu promovezi.
  3. Brand-ul tau se „umanizeaza”. Este o mare sansa sa fie perceput ca mai familiar si deoarece oamenilor le place sa faca afaceri tot cu alti oameni, cu cat afacerea ta transmite o imagine mai apropiata, cu atat mai bine iti va fi.
  4. Autoritatea brand-ului tau va creste deoarece prin social media ai posibilitatea de a comunica in mod constant cu clientii. Daca o si faci, vei arata responsabilitate fata de ei si fata de business-ul  tau iar acest lucru se transfera din partea lor intr-o incredere sporita in brand.
  5. Asiguri inca o sursa de vizitatori noi catre site-ul tau.
  6. In general, costurile de marketing nu sunt mari iar in faza de inceput este intotdeauna recomandabil ca sumele sa nu fie foarte mari
  7. Pozitionarea SEO este superioara folosind si social media
  8. Poti obtine informatii pretioase de la clienti despre perceptia pe care o au despre produsul, serviciul sau brandul tau.

Impreuna putem face din Social Media o unealta ce iti poate aduce randamentul urmarit. Suna-ne pentru o consultatie gratuita!